Nike Air Force 1 Low LXX Malt/Platinum Violet

w1qmczgq
BIZU !
Messages : 3
Inscription : 07 avr. 2021, 02:50

Nike Air Force 1 Low LXX Malt/Platinum Violet

Messagepar w1qmczgq » 07 avr. 2021, 03:14

Image


Nike Sportswear udvider sit iconicmore.com sortiment med endnu en ren iteration af den ikoniske silhuet. Dette tilbud af Nike Air Force 1 har en hvid læderoverdel med signaturperforeringer på tåboksen og sidepanelerne. Andre detaljer inkluderer sort læder swooshes, tunge etiketter og hæle parret med guld broderet branding hele vejen igennem. Metallic Gold AF1 blonder dubraes oven på en solid hvid gummisål fuldender designet.


Lavtopmodellen har Nike Sko Ny Model simpelthen en lyserød læderoverdel med matchende snørebånd og tunger, mens temaet er rettet mod hælen, der bærer et rødt rosenmotiv sammen med solo-striben med "AIR" -bogstaver for at symbolisere stammen. Endelig er tredobbelt Nike-mærke tungeetiketter, har en Nike Day grafisk indlægssål og hvide gummisåler ovenpå designet.


Påklædt i farveskemaerne hvid, akvamarin, limeglød og off noir. Denne Nike Air Force 1 Low LXX Malt/Platinum Violet har en hvid overdel i læder med Aqua lynboltformede swooshes på siderne fremhævet med Lime Glow branding. De hvide mesh-tunger er stemplet med “20/21” med sort læder bagpå oven på en hvid AF1-gummisål, der fuldender designet.


Denne Superior Dæmpning Nike Air Force 1 har en overdel i sort læder dækket af et design, som du finder på bagsiden af ​​spillekort. Bogstaverne “K” og “Q” er broderet på de laterale hæle i guld, der nikker til konge- og dronningens ansigtskort. Andre detaljer inkluderer guldspade grafik på tungen tags med Metallic Gold Swooshes og hælpaneler. En hvid mellemsål med hits af rødt på indersålen, tungen og ydersålen i gummi fuldender designet.


https://www.iconicmore.com/

Revenir vers « Achats »

Qui est en ligne ?

Utilisateurs parcourant ce forum : Aucun utilisateur inscrit et 1 invité