Skechers Go Run Razor + Navy Paars

Présentations des créations diverses des membres GGS
f143nglg
BIZU !
Messages : 3
Inscription : 12 mai 2021, 03:01

Skechers Go Run Razor + Navy Paars

Messagepar f143nglg » 12 mai 2021, 03:13

Image


De schoenen hebben dezelfde voordelen als banden van goede kwaliteit, waaronder een populairbobs.com sterke grip in alle weersomstandigheden en uitstekende tractie. De Goodyear Performace Outsoles zijn getest op drie stijlen uit de GO RUN-lijn hardloopschoenen van Skechers en zullen worden uitgebreid naar andere collecties voor heren, dames en kinderen. Het bedrijf is van plan ze naast fitnessschoenen ook te gebruiken in wandelschoenen, werk- en lifestyle-schoenen.


De Skechers Schoenen Heren met Goodyear Performance-buitenzolen, zijn ontworpen voor duurzaamheid met langdurige slijtage, uitstekende grip op verschillende ondergronden en weersomstandigheden en verbeterde stabiliteit door uitzonderlijke tractie. Dit wordt mogelijk gemaakt door de door Goodyear ontwikkelde rubbertechnologie die een speciaal polymeer bevat, waaronder duurzame sojaolie - een hernieuwbaar, biobased materiaal dat wordt gebruikt in enkele van de best presterende banden van het bedrijf - verkrijgbaar in de VS en Canada - de Assurance® WeatherReady® , Eagle® Exhilarate® en Eagle® Enforcer® All Weather® en de Assurance ComfortDrive®.


De technologie van Skechers Go Run Razor + Navy Paars omvat het gebruik van een speciaal polymeer, waaronder duurzame sojaolie. De stof is een hernieuwbaar, biobased materiaal dat Goodyear gebruikt in enkele van zijn best presterende banden op de Amerikaanse en Canadese markten, zoals de banden Assurance WeatherReady, Eagle Exhilarate, Eagle Enforcer All Weather en Assurance ComfortDrive.


Deze samenwerking is een voorbeeld van twee 100% Authentiek vertrouwde merken die samenkomen om een ​​hightech-product te creëren waar onze consument echt van zal profiteren, ”aldus Michael Greenberg, president van Skechers. `` Door deze inspanning zullen geselecteerde producten voorzien zijn van Goodyear Performance-buitenzolen, die die extra voorsprong bieden waar dat het meest nodig is - of het nu gaat om verbeterde stabiliteit tijdens het hardlopen, uitstekende grip op gladde oppervlakken op de werkplek of duurzaamheid op de speelplaats voor langdurig gebruik. We verwachten dat dit zal resoneren met onze klanten die deze innovaties nodig hebben in het comfortabele Skechers-schoeisel waar ze van houden.


https://www.populairbobs.com/

Revenir vers « Créations des Gangeekers »

Qui est en ligne ?

Utilisateurs parcourant ce forum : Aucun utilisateur inscrit et 2 invités