Adidas Superstar Cloud White/Glory Pink

Discussions sur les jeux vidéo récents.
zk8u048n
BIZU !
Messages : 3
Inscription : 07 mai 2021, 07:52

Adidas Superstar Cloud White/Glory Pink

Messagepar zk8u048n » 07 mai 2021, 08:04

Image


Van de zwart geverfde hiellip en strepen tot de witte panelen eronder, alles is gemaakt van de checkschoen.com wijdverspreide sluiting, elk element kan ook verder worden accessorized met de vier meegeleverde patches. En hoewel geleid door de twee bloemenvariaties, verdiepen deze bijlagen zich ook in branding, de ene sport 'SNS KZK' en de andere typen 'KINENBI'.


De Schoenen Adidas Heren viert Chinees Nieuwjaar met een paar nieuwe kleuropties als eerbetoon aan het Jaar van de Os. Deze is gekleed in een Cloud White, Core Black en Scarlet kleurenschema. De schoen heeft een bovenwerk van wit leer met zwart leer aan de achterkant, gemarkeerd met een gedurfd ontwerp op de Three Stripes, tong en hiel. Chinese gouden branding gestempeld op de laterale hiel bovenop een witte tussenzool en zwarte rubberen buitenzool completeert het ontwerp.


Zoals bij sommige van de Adidas Superstar Cloud White/Glory Pink meest iconische arrangementen van het model, genieten het bovenwerk en de zool van een 'Footwear White'-basis. Profiel 3-strepen, branding over de tong en hiel en panelen aan de achterkant wijken af ​​van de ingetogen make-up in afwisselende tinten, afhankelijk van het paar: oranje en blauw op de ene, terwijl paars en goud op de andere. Hoewel geen van beide opties wordt aangeprezen als geïnspireerd door een van beide basketbalfranchises, zouden beide niet het eerste eerbetoon van Adidas zijn aan de hoepels-erfenis van het jaar van het model.


De Publicatiedatum adidas Originals sluiten zich aan bij het "Witte" paar en brengen een nieuwe Superstar uit om Chinees Nieuwjaar te vieren en tegelijkertijd een eerbetoon te brengen aan het Jaar van de Os. Deze is gekleed in een Core Black, Gold Metallic en Scarlet kleurenschema. Deze adidas Superstar heeft een bovenwerk van zwart leer met kenmerkende rubberen witte shell-tenen en buitenzool. De schoen wordt benadrukt door Metallic Gold Three Stripes en gedurfde graphics op de inlegzool en binnenzolen om het CNY-feest compleet te maken.


https://www.checkschoen.com/

Revenir vers « Current Gen »

Qui est en ligne ?

Utilisateurs parcourant ce forum : Aucun utilisateur inscrit et 4 invités